طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی؛ غذایی آسان و خوشمزه

به گزارش مجله عکسها، پلو گوشت مکزیکی، یکی از انواع غذا های معروف ملل بوده که هواداران بسیاری نیز دارد. طرز تهیه این پلو خوشمزه در رسپی های مختلف متفاوت است، اما از مخلوط 2 ماده اصلی یعنی برنج و گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. همچنین با اضافه کردن سایر خوراکی ها، چون فلفل دلمه ای، ذرت و البته سبزیجات مختلف، چون گشنیز و جعفری هم طعم و عطر این پلو معروف متفاوت و دلپذیر خواهد شد و هم رنگ و ظاهر آن تکمیل می گردد.

طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی؛ غذایی آسان و خوشمزه

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

پلو گوشت مکزیکی را می توانید خیلی راحت و بدون دردسر در منزل آماده و طبخ کنید و خیلی سریع یک غذای خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.

مواد لازم

برنج: 4 پیمانه

گوشت چرخ نموده: 500 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

فلفل دلمه ای: 2 عدد

کنسرو ذرت: 1 پیمانه

روغن: 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا برنج را شسته و با 5 پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید.

سپس گوشت چرخ نموده و فلفل دلمه ای را اضافه و مواد را مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن گوشت، ادویه ها را اضافه و مواد را هم بزنید.

در آخر ذرت را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج آبکش آماده کنید.

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مخلوط آماده شده بریزید تا برنج و مخلوط تمام گردد.

درب قابلمه را بگذارید و بر روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بگذارید تا آماده گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 خرداد 1400 بروزرسانی: 10 خرداد 1400 گردآورنده: 3napix.ir شناسه مطلب: 1735

به "طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی؛ غذایی آسان و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی؛ غذایی آسان و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید