رویداد چالش های راهبری و سرمایه گذاری در استارتا پ های مرحله بذری برگزار گشت
به گزارش مجله عکسها، رویداد چالش های راهبری و سرمایه گذاری در استارتا پ های مرحله بذری از سلسله گردهمایی موج سوم زیست بوم کارآفرینی در ساختمان آرشیو ملی برگزار شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، در ابتدای رویداد، سعید معروفی، مدیرعامل شرکت اندیشه گستر مبین به بیان چشم اندازی از جهت پرچالشی که توسط صنایع سنتی حوزه نفت و گاز، برای ورود به بازار کسب وکار های مدرن باید طی شود پرداخت.
وی اضافه نمود: شرکت اندیشه گستر مبین با تأمین عملگر های شیرآلات صنعتی نفت و گاز (Actuator) توانسته، در سال 10 میلیون یورو تقاضا را رد کند. خلا های بسکمک در صنایع حوزه نفت و گاز کشور وجود دارد و با توجه به اهمیت این حوزه باید ادبیات شرکت هایی که به سمت سرمایه گذاری بر روی استارت آپ ها رفته اند را گسترش داد.
در ادامه این گردهمایی پنل سرمایه گذاری و بازار با حضور شهاب جوانمردی، مدیرعامل فناپ، حامد قنادپور، مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، محمدمهدی عباسخانی، مدیرعامل شرکت حرکت اول و حمزه قطبی نژاد، مدیرعامل توسعه کارآفرینی بهمن برگزار گشت.
عباسخانی دراین پنل اعلام کرد:همراه اول در راستای سیاست های خود در زمینه سرمایه گذاری حوزه دیجیتال، اقدام به راه اندازی واحد سرمایه گذاری خطرپذیر خود تحت برند حرکت اول کرده است. اکوسیستم استارت آپی باید بومی سازی شود و برای تمرکز روی مسائل لازم است به آموزش توجه کرد.
جوانمردی در ادامه با تاکید بر اینکه بازیگران اکوسیستم کسب وکاری با در نظر دریافت ریسک های موجود در تمامی مراحل باید نقش خود را در این اکوسیستم به خوبی ایفا کنند، گفت: شکست تیم های استارت آپی جز الزامات جهت رشد آنهاست. در واقع هر اتفاقی که در این جهت می افتد باید بتواند ما را به مقصد نهایی نزدیک کند. برای همکاری با استارت آپ ها باید به ادبیات مشترکی برسیم.
قنادپور در پاسخ به این سؤال که تفکر کسب وکاری ارتباط فردا برای حمایت از استارت آپ ها چیست، گفت: حمایت از استارت آپ ها تنها به معنی فراهم کردن فضای کار و تأمین منابع مالی آن ها نیست. استارت آپ ها امکاناتی می خواهند تا بتوانند به درستی جریان سازی کنند. در مرکز فینوتک فضای سندباکسی شکل گرفته تا تمامی فعالان اکوسیستم استارت آپی بتوانند از سرویس هایی همانند بانک و بورس برای خلق ایده و محصولات جدید استفاده کنند.
در ادامه رویداد سلسله گردهمایی موج سوم زیست بوم کارآفرینی، پنل راهبری و منتورینگ با حضور مونا ناصری، هم بنیان گذار شتابدهنده بانا، سعید ذکائی، مدیرعامل شرکت پارسا پلیمر شریف، مهدی مظاهری، مدیر سرمایه گذاری سرو ونیچر و رضا روحی، کننده هیات امنای گروه سرمایه گذاری نیک اندیش کارایا برگزار گشت.
امیر شکوهی نیا، هم بنیان گذار شتابدهنده هاردتک به عنوان مدیر پنل سوال کرد نقشی که منتور ها در پیروزیت استارت آپ ها ایفا می کنند، چیست. ذکائی در پاسخ به این سوال گفت: وجود منتور حرفه ای کمک می کند تا با حداقل ترین امکانات تیم ها بازدهی بیشتری داشته باشد. استارت آپ ها می خواهند در کوتاه ترین زمان پیروز شوند، اما این امر ممکن نیست. در بسکمک از موارد ایده استارت آپ به بلوغ رسیده، اما هنوز بازار عرضه و تقاضا با آن همگام نشده است؛ بنابراین نمی توان گفت که چه زمانی طول می کشد تا استارت آپ ها بتوانند به پیروزیت برسند.
مظاهری در ادامه با تاکید بر اینکه عدم تجربه بیشترین مسائل را برای استارت آپ ها به وجود می آورد، گفت: منتور های که در حال حاضر وجود دارند از دید خود به دغدغه کسب وکار ها نگاه می کنند. برای به دست آوردن تجربه علاوه بر توجه به منتورینگ باید فعالیت های پویایی را در فضای کسب وکار و سرمایه گذاری تجربه کرد.
ناصری در پاسخ به این سؤال که شتابدهنده ها چگونه باعث رشد کسب وکار ها می شوند، گفت: شتابندهنده ها به شروع یک کسب وکار و ادامه فعالیت آن کمک می کنند. در بسکمک از موارد استارت آپ ها ایده های بزرگی دارند، اما توانایی اجرای آن را ندارند و از دور رقابت خارج می شوند. سعی می کنیم واقعیت ها را به آن ها بگوییم و از توانایی آن ها برای خلق ایده های بهتری کمک بگیریم.
منبع: خبرگزاری دانشجو