طرز تهیه نان برنجی، شیرینی خوش طعم کرمانشاهی بپزید
به گزارش مجله عکسها، نان برنجی خوش خوراک هم سوغاتی معروف کرمانشاه محسوب می گردد و هم شیرینی نوروزی آنها. حالا که امکان سفر نداریم و فرصت پخت شیرینی در خانه فراهم است، دست به کار شوید و یک نان برنجی خانگی بپزید.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ سفرها بیشتر بدانید.
مواد لازم:
- کره یا روغن کرمانشاهی: 200 گرم
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آرد برنج: 500 گرم
- گلاب: 6 قاشق غذاخوری
- زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
- تخم خرفه: کمی
- آب: یک لیوان
طرز تهیه و دستور پخت:
1. مثل همواره مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. ابتدا آرد برنج الک شده را با کره مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست گردد. (در صورتی که می خواهید مزه نان برنجی های سنتی کرمانشاه را بدهد باید به جای کره از روغن کرمانشاهی بهره ببرید.)
2. حالا شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت نسبتا غلیظی به دست آید. اجازه بدهید شربت کاملا سرد گردد و بعد با خمیر مخلوط کنید.
3. در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، گلاب و زعفران دم نموده را با هم مخلوط و به مایه آرد برنجی اضافه کنید. خمیر را حسابی ورز دهید. خمیر به دست آمده را در ظرفی با روکش پارچه ای قرار دهید و بگذارید تا نصف روز استراحت کند.
4. فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم گردد. در همین حین کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به توپ هایی به اندازه گردو در آورید و با فاصله از هم روی سینی فر بچینید. کمی از تخم خرفه را به عنوان تزئین روی شیرینی ها بپاشید.
5. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان برنجی ها پخته گردد. قبل از برداشتن شیرینی ها مطمئن شوید که کاملا سرد شده باشند تا موقع جدا کردن از کاغذ روغنی خرد نشوند.
منبع: ایرنا زندگی