خوراکی هایی که باعث بهبود سلامت ریه ها می شوند
به گزارش مجله عکسها، غذا های خاصی وجود دارند که به لطف مواد مغذی موجود در آن ها به بهبود سلامت ریوی یاری می نمایند و منجر به بهینه شدن اکسیژن زایی در بدن می شوند:

کرفس: دارای خواص دیورتیک و ضد التهابی است و مصرف منظم آن منجر به محافظت از ریه ها، و تسهیل در پاکسازی راستا های تنفسی می گردد ضمن این که اندازه اکسیژن در سلول ها را حفظ می نماید.
پونه: یک گزینه غذایی عالی برای حفظ سلامت ریوی و تنفس است. پونه خاصیت پاک نماینده و آنتی اکسیدانی دارد و باعث حذف سموم از بافت ها می گردد.
هویج: مقادیر قابل توجهی ویتامین های سی، آ و ای دارد که همگی به ریه ها در پاکسازی سموم یاری می نمایند. مصرف هویج به صورت خام برای حفظ سلامت ریه ها توصیه می گردد.
چای سبز: نه تنها پتانسیل کاهش وزن دارد بلکه برای حفظ سلامت ریه ها مفید است. این نوشیدنی قدرتمند، خواص آنتی اکسیدانی دارد و ضد التهاب است. مصرف چای سبز از بافت های ظریف ریه به خوبی حفاظت می نماید.
گریپ فروت: مصرف میوه های خانواده مرکبات، برای حذف سموم از بدن و جلوگیری از اکسیداسیون سلول ها مفید است. گریپ فروت در این میان بسیار کم کالری است و مزایای زیادی برای سلامت ریه ها دارد. مصرف گریپ فروت از تشکیل تومور های بدخیم ریه نیز جلوگیری می نماید.
سیر: خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن، سلامت ریه ها را تقویت می نماید و باعث کاهش خطرات ناشی از رادیکال های آزاد می گردد.
زغال اخته: سرشار از آنتی اکسیدان است و به حفاظت از سلامت ریه ها و دیگر سیستم های حیاتی بدن یاری می نماید. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این میوه برای محافظت از بافت های ریوی مفید است.
منبع: فرارو