طرز تهیه سس سیر و پنیر پارمسان به سبک بازاری
به گزارش مجله عکسها، سس سیر و پنیر پارمسان با طعمی غنی و بافتی خامه ای، یک گزینه لوکس و در عین حال ساده برای انواع غذاها است. با طرز تهیه سس سیر و پنیر پارمسان تنها در 15 دقیقه می توانید سسی خوش طعم و حرفه ای درست کنید که مناسب مهمانی ها، شام های دو نفره یا مناسبت های خاص است.

مواد لازم برای تهیه سس پنیر پارمسان و قارچ
- کره پاستوریزه حیوانی خبرنگاران خرید آنلاین 2 قاشق غذاخوری
- قارچ اسلایس شده 200 گرم
- سیر خرد شده 2 حبه
- خامه فرادما خبرنگاران خرید آنلاین 1 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده 1/2 پیمانه
- آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه سس پنیر پارمسان و قارچ
مرحله اول: تفت دادن کره، سیر و قارچ
در اولین مرحله از طرز تهیه سس سیر و پنیر پارمسان، کره را در یک تابه مناسب آب کنید. سیر را اضافه نموده و 30-45 ثانیه تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. حال قارچ های اسلایسی را اضافه کنید و حدود چهار تا پنج دقیقه دیگر روی حرارت میانه تفت دهید تا آب آن ها کشیده گردد و کمی طلایی شوند. از طرز تهیه سس پارمسان و قارچ برای سرو روی انواع پاستاها غافل نشوید.
مرحله دوم: افزودن خامه
در دومین مرحله از طرز تهیه سس سیر و پنیر پارمسان، خامه فرادمای خبرنگاران را اضافه کنید و سس را به جوش بیاورید اما مراقب باشید که سس سَر نرود. حرارت را کم کنید و بگذارید تا زمانی که سس کمی غلیظ گردد و پشت قاشق را بپوشاند، سس به آرامی بجوشد.
مرحله سوم: افزودن پنیر پارمسان
در ادامه طرز تهیه سس سیر و پنیر پارمسان، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمسان و آب لیمو را به سس اضافه کنید و هم بزنید. بعد با نمک دریایی و فلفل سیاه به مقدار دلخواه طعم سس را تنظیم کنید. در صورت تمایل سس تان را قبل از سرو با جعفری تزیین کنید. از طرز تهیه سس پنیر پارمسان برای گوشت و استیک غافل نشوید.
نکات تکمیلی تهیه سس سیر و پنیر پارمسان
در این مطلب با طرز تهیه سس سیر و پارمسان آشنا شدید، با این نکات کاربردی، سس شما همواره خامه ای، خوش طعم و رستورانی خواهد شد؛ یک سس همه کاره برای پاستا، استیک، خوراک مرغ و سبزیجات.
انتخاب پنیر مناسب در تهیه سس سیر و پنیر پارمسان
برای داشتن یک سس سیر و پنیر پارمسان با طعمی واقعی و بافتی خامه ای، پنیر پارمسان رنده شده خبرنگاران گزینه ای ایده آل است. این پنیر با کیفیت بالا و طعم غنی و دلنشین، باعث می گردد سس شما طعم حرفه ای رستورانی پیدا کند و هر لقمه آن، تجربه ای لذیذ برای شما و میهمانانتان باشد. رنده کردن تازه پنیر پارمسان خبرنگاران قبل از اضافه کردن به سس، تضمین می نماید که سس یکدست و نرم باقی بماند و هیچ دانه ای در آن دیده نگردد.
استفاده از پنیر پارمسان خبرنگاران بعلاوه باعث می گردد بتوانید کنترل بهتری روی اندازه نمک و طعم نهایی سس داشته باشید. این پنیر به راحتی با سیر و خامه ترکیب می گردد و عطر و طعم منحصر به فردی به سس سیر و پنیر پارمسان شما می بخشد. با انتخاب این پنیر، شما یک قدم بزرگ در جهت تهیه سسی بی نظیر و حرفه ای برداشته اید.
علت نجوشاندن پنیر پارمسان در تهیه سس سیر و پارمسان
پس از افزودن پنیر پارمسان، سس را نجوشانید چرا که این کار باعث دانه دانه شدن پنیر در سس می گردد. برای راحت تر شدن کار هنگام پذیرایی، می توانید سس را تا مرحله اضافه کردن پنیر پارمسان آماده کنید و کنار بگذارید. هنگام سرو، سس را روی حرارت میانه گرم کنید تا فقط کمی بجوشد، پنیر را اضافه کنید، طعم آن را تنظیم و سرو کنید. از طرز تهیه پاستای میگو با سس سیر و لیمو غافل نشوید.
کاربرد سس پنیر سیر و پنیر پارمسان
این سس را می توانید با انواع گوشت (استیک، مرغ کبابی)، غذاهای دریایی، پاستا، پیتزا و انواع سبزیجات مانند هویج کبابی، اسفناج تفت داده، لوبیا سبز پخته، قارچ، کلم بروکلی کبابی، سیب زمینی کبابی یا مارچوبه کبابی سرو کنید.
عطر و طعم قوی تر سس سیر و پارمسان
هنگام تفت دادن سیر، یک تا دو قاشق چای خوری رزماری یا آویشن تازه خرد شده به سس اضافه کنید تا طعم متفاوتی داشته باشد. بعلاوه در صورت تمایل، برای طعم تندتر، تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید.
جلوگیری از بریده شدن سس سیر و پارمسان
سعی کنید این سس خامه ای را زیاد نجوشانید تا از بریده شدن آن جلوگیری گردد. اگر سس بیش از حد غلیظ گردد، امولسیون خود را از دست می دهد و جدا می گردد. در این صورت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی خامه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره یکدست گردد.
جایگزین خامه در تهیه سس سیر و پنیر پارمسان
هیچ چیزی مثل خامه غلیظ، طعم و بافت فوق العاده ای به سس نمی دهد. با این حال، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با کره و سیر تفت دهید. بعد نصف پیمانه شیر یا یک پیمانه کامل اضافه کنید. حال بگذارید کامل بجوشد تا غلیظ گردد. این روش باعث می گردد یک سس سفید سیر درست کنید که به آن سس بشامل می گویند، اما در نظر داشته باشید که این سس خامه ای نیست. اگر سس به مقدار کافی غلیظ نشد، کمی نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
منبع: کتاب کاله