طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر با دست پخت خودتان!

به گزارش مجله عکسها، اگر هوس همبرگر کرده اید و تصمیمتان این است که از برگر های آماده استفاده کنید یا به یک فست فود بروید، چند لحظه دست نگه دارید.

طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر با دست پخت خودتان!

به یک قصابی بروید، گوشت چرخ کرده گوسفند، گوساله یا مرغ بخرید، نان همبرگری تهیه کنید و اگر سس، تخم مرغ، سیر و ادویه های مختلف را در خانه دارید، این دستور پخت را مو به مو انجام دهید تا مزه دلچسب یک همبرگر خانگی متفاوت تا همیشه شما را از خریدن برگر های آماده و رفتن به فست فود منصرف کند.

اگر برگر گوشت می خواهید باید این مواد را تهیه کنید

گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: 500 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: به اندازه دلخواه

تخم مرغ: 1 عدد

آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

2. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

3. مخلوط را در هر اندازه ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره هایی با ضخامت میانه اندازه کنید.

4. سپس در اندازهی آرد سوخاری بغلتانید.

و اگر برگر مرغ می خواهید

سینه مرغ چرخ شده: یک عدد

پیاز: 1 عدد

ساقه کرفس: 1 عدد

فلفل دلمه: نصف

جعفری خرد شده: به اندازه لازم

آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری

سیر: به اندازه دلخواه

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت

پیاز را رنده می کنیم و آب آن را می گیریم. سیر را هم به همین شکل رنده می کنیم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

ساقه کرفس و فلفل دلمه را رنده می کنیم و با ادویه های معین شده و جعفری به مخلوط اضافه می کنیم.

آرد سوخاری را هم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس مانند برگر گوشت آن را به اندازه های دلخواه تقسیم می کنیم و به صورت دایره هایی با ضخامت میانه شکل می دهیم.

نکات طلایی برای یک همبرگر مجذوب کننده تر!

برگر ها را هم می توانیم در روغن سرخ کنیم هم می توانیم گریل کنیم.

برای مجذوب کننده تر شدن همبرگر می توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با اندازهی روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ شود.

حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد اندازهی شکر به آن اضافه می کنیم و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می کند.

در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقه تان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و ... را روی آن قرار دهید.

می توانید موقع سرخ شدن برگر ها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه ای هم بگذارید.

منبع: فرارو
انتشار: 15 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1401 گردآورنده: 3napix.ir شناسه مطلب: 2133

به "طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر با دست پخت خودتان!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر با دست پخت خودتان!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید