طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ
به گزارش مجله عکسها، اگر دوست دارید طعم یک ته چین فوق العاده خوشمزه و مقوی را بچشید، حتما یکبار ته چین آلو، اسفناج و مرغ را امتحان کنید.
با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش ، اگر دوست دارید طعم یک ته چین فوق العاده خوشمزه و مقوی را بچشید، حتما یکبار ته چین آلو، اسفناج و مرغ را امتحان کنید.
برنج 2 پیمانه
مرغ 250 گرم
اسفناج نیم کیلو
آلو بدون هسته یا برگه قیسی 1 لیوان
پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم نموده به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست سفت 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی در صورت تمایل
ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید.
ـ اسفناج پاک نموده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و 2 قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته گردد و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج، حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید.
ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه گردد و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید.
ـ در صورت استفاده از آلو، آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم گردد و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم گردد و خوب شسته تا عاری ازشن گردد، چون برخی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد.
ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر نموده تا آبش تبخیر گردد یا برنج را آبکش نموده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
ـ کف قابلمه را چرب نموده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی 50 دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین مرغ را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان