طرز تهیه اشکنه اصیل به 3 روش؛ غذای ساده و فوری????

به گزارش مجله عکسها، اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی از نوع خوراک است، که تاریخچه بسیار طولانی دارد و خواستگاه این غذا به خراسان نسبت داده می گردد. این غذا به صورت یک حالت سوپ تهیه می گردد و با نان آن را می خورند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن احتیاج ندارد. بنابراین می تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله های زیاد یا دانشجوها است. اشکنه را هم می توان در وعده ناهار، میان وعده و شام به عنوان غذای سریع نیز استفاده کرد. اشکنه با سیب زمینی و تخم مرغ درست می گردد اما ما در اینجا سه روش طرز تهیه اشکنه را آموزش می دهیم. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه اشکنه اصیل به 3 روش؛ غذای ساده و فوری????
مواد لازم برای تهیه اشکنه با شنبلیله
تخم مرغ4 عدد
پیاز1 عدد درشت
آرد2 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده1 قاشق غذا خوری
زردچوبهنصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه با شنبلیله:

  1. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
  2. وقتی که پیاز ها طلایی شدند. آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
  3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
  4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
  5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
  6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید.
  7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نگردد.
  8. مقدار فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
  9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

به روش دیگر تهیه اشکنه که در آن سیب زمینی وجود دارد می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه اشکنه با سیب زمینی:
تخم مرغ4 عدد
پیاز1 عدد درشت
سیب زمینی2 عدد میانه
آرد2 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده1 قاشق غذا خوری
زردچوبهنصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی:

  1. پیاز ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
  2. وقتی که پیاز ها طلائی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
  3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
  4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
  5. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  6. منتظر بمانید تا سیب زمینی ها پخته شوند.
  7. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید.
  8. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائما آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نگردد.
  9. حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.
  10. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

روش سوم تهیه اشکنه به صورت زیر است:

مواد لازم برای تهیه اشکنه با گوجه فرنگی:
تخم مرغ4 عدد
پیاز1 عدد درشت
سیب زمینی2 عدد میانه
گوجه فرنگی2 تا 3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
زردچوبهنصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه با گوجه فرنگی :

  1. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
  2. سپس زرد چوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید هم بزنید.
  3. در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، بعلاوه می توانید پوست گوجه ها را بگیرید و آن را ریز خرد کنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
  4. وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به قابلمه می باشد سپس مواد را به خوبی تفت دهید.
  5. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
  6. سیب زمین ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  7. صبر کنید تا سیب زمینی ها پخته شوند.
  8. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها مخلوط گردد.
  9. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائما آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نگردد.
  10. حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.
  11. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

نکاتی درباره تهیه اشکنه :

  • قبل از اضافه کردن شنبلیله خشک به غذا آن را با کف دست پودر کنید و غذا اضافه کنید.
  • مرحله اضافه کردن تخم مرغ ها به اشکنه بسیار مهم است. باید در این مرحله دائما اشکنه را هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت نشوند. اگر این کار را انجام ندهید باعث می گردد تخم مرغ ها یکجا بسته شوند که ظاهر خوبی به غذای شما نمی دهد.
  • طرز تهیه اشکنه در بالا برای سه تا چهار نفر مناسب است و در صورت کم یا زیاد شدن افراد نسبت ها را تغییر دهید.
منبع: اُکالا
انتشار: 15 دی 1400 بروزرسانی: 15 دی 1400 گردآورنده: 3napix.ir شناسه مطلب: 2015

به "طرز تهیه اشکنه اصیل به 3 روش؛ غذای ساده و فوری????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشکنه اصیل به 3 روش؛ غذای ساده و فوری????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید