دیپ قارچ و پنیر 15 دقیقه ای ، دیپ لذیذ برای انواع سوخاری و فست فود
به گزارش مجله عکسها، دیپ قارچ و پنیر یا دیپ چیز قارچ یکی از است. دیپ درواقع نوعی سس غلیظ است که در کنار انواع فست فودها، سیب زمینی سرخ نموده، مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، سبزیجات سوخاری یا گریل و … سرو می گردد. دیپ قارچ پنیری مزه بسیار لذیذی دارد تا جایی که می توان آن را به تنهایی نیز استفاده کرد. برای مطالعه جزییات و مراحل طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر در این مقاله از در با ما همراه باشید.

روش طرز تهیه دیپ قارچ خامه ای در یک نگاه
برای تهیه دیپ قارچ ابتدا باید قارچ ها را بشویید و اسلایس کنید. یک قالب کره در تابه بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. سپس قارچ ها را در تابه بریزید و روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده گردد.
در ادامه ادویه های لازم را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد. اندازهی سیر را پوره کنید و به همراه قارچ و کره تفت دهید. خامه و شیر را به تدریج به مایه دیپ اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به جوش بیاید.
در خاتمه اندازهی پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا رنده شده نیز اضافه کنید و صبر کنید تا ذوب گردد و دیپ قارچ شما به یک غلظت مناسب برسد. برای آشنایی با جزئیات و مراحل طرز تهیه دیپ قارچ و خامه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه دیپ قارچ و پنیر
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
قارچ | 300 گرم |
کره | 25 گرم |
شیر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر ورقه ای | 3 عدد |
سیر | 2 حبه |
آبلیمو | به اندازه لازم |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به اندازه لازم |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 5 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه دیپ قارچ: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر رستورانی
دیپ قارچ مثل یک چاشنی رستورانی لذیذ است که به راحتی و در کمترین زمان ممکن می توانید آنها را تهیه کنید.
مرحله اول: قارچ را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه دیپ قارچ، باید قارچ ها را به خوبی بشویید تا لکه های سیاه و تیره رنگ روی قارچ ها کاملاً پاک شوند. بعد از شستن قارچ آنها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج گردد. در ادامه با استفاده از یک چاقوی تیز قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید. قارچ اگر ریز باشد هنگام پخت خیلی کوچک و آب می گردد و اگر درشت باشد ظاهر خوبی در دیپ پیدا نمی کند.
شما می توانید برای تهیه قارچ به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: قارچ ها را تفت دهید
یک تابه با سایز مناسب بردارید و یک قالب کره داخل آن بیندازید. تابه را روی حرارت میانه قرار دهید و زمان بدهید تا کره کاملا ذوب گردد. سپس قارچ ها را به تابه اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید. چند دقیقه ای زمان می برد تا قارچ به آب بیفتد. اندازه کمی آبلیمو اضافه کنید. صبر کنید تا کاملا آب قارچ روی حرارت کشیده گردد. سپس قارچ ها را با کره کاملا تفت دهید.
شما می توانید برای تهیه کره به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: پوره سیر را اضافه کنید
دو حبه سیر را پوست بگیرید و با آب بشویید. سپس سیر را از طریق سیر له کن به شکل پوره در آورید. پوره سیر را به قارچ روی حرارت اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و سیر را تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. مراقب باشید سیر را روی حرارت زیاد تفت ندهید چون بلافاصله می سوزد.
مرحله چهارم: ادویه ها را به دیپ قارچ اضافه کنید
در ادامه طرز تهیه دیپ قارچ، ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را به محتویات تابه اضافه کنید. ادویه ها را در گوشه ای از تابه تفت دهید تا عطرشان بلند گردد و از خامی دربیایند. سپس آنها هم بزنید تا با بقیه مواد کاملا ترکیب شوند.
شما می توانید برای تهیه انواع ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: خامه و شیر را اضافه کنید
به مواد دیپ قارچ اندازه دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه اضافه کنید. بعد از آن به مقدار یک لیوان دسته دار فرانسوی شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در شیر حل گردد و شیر به نقطه جوش برسد. بعد از آن شیر به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید. حرارت را کم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا شیر روی حرارت ملایم بجوشد.
شما می توانید برای تهیه شیر و خامه به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: پنیر را اضافه کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه دیپ لذیذ قارچ، سه عدد پنیر پیتزای ورقه ای را روی مواد قرار دهید و صبر کنید تا ذوب گردد. سپس مایه دیپ قارچ را کاملا هم بزنید. صبر کنید تا به غلظت مناسب برسد سپس آن را از روی حرارت بردارید. در این مرحله می توانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر پیتزای رنده شده بهره ببرید.
شما می توانید برای تهیه پنیر ورقه ای و پنیر پیتزا به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: دیپ قارچ را سرو کنید
بعد از آنکه مواد روی حرارت غلیظ شد دیپ قارچ خانگی شما آماده است. می توانید بلافاصله از آن بهره ببرید یا کمی صبر کنید تا خودش را بگیرد. دیپ قارچ را در کنار، ، ، ، و … می توانید سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر بدون فر
- اگر عطر سیر تازه برای شما زیاد است می توانید پودر سیر را جایگزین آن کنید.
- در تهیه دیپ قارچ می توانید به جای پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای از پنیر لبنه بهره ببرید تا یک دیپ قارچ رژیمی و کم کالری داشته باشید.
- از انواع دیگر پنیرها می توانید در طرز تهیه دیپ قارچ بهره ببرید. پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و پنیر خامه ای از انواع پنیر های محبوب برای درست کردن این دیپ هستند.
- با تفت دادن و اضافه کردن اندازهی اسفناج تازه به مواد اولیه، شما یک دیپ پنیری قارچ و اسفناج خواهید داشت.
- به دلخواه از کمی جعفری، شوید و پیازچه ساطوری شده نیز در ترکیب دیپ قارچ و پنیر با خامه می توانید بهره ببرید.
- برای آنکه قارچ هنگام تفت دادن سیاه نگردد اندازهی آبلیمو به آن اضافه کنید.
- بهتر است صبر کنید تا دیپ قارچ خنک گردد و خودش را بگیرد، سپس آن را سرو کنید. برای تسریع در این امر می توانید دیپ را در یخچال قرار دهید.
- دیپ قارچ را در یک ظرف درب بسته تا یک هفته در یخچال می توانید نگهداری کنید.
- می توانید قارچ و سیر را از طریق میکسر با یکدیگر پوره کنید و سپس در طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر برای ساندویچ به کار ببرید.
- برای درست کردن این دیپ از قارچ های سالم و تازه بهره ببرید تا دیپ شما ظاهر و طعم بهتری داشته باشد.
- اضافه کردن عصاره مرغ طعم لذیذی به این دیپ خواهد داد.
- دیپ قارچ مانند انواع دیگر دیپ ها در کنار غذا سرو می شوند و برای مزه دار کردن آنها به کار می روند. انواع دیپ با نان پیتا، ترتیلا، کراکر ها، چیپس سیب زمینی، سبزیجات، تکه های میوه، گوشت مزه دار شده، ماهی و یا حتی ساندویچ سرو می شوند.
فوت و فن های خوشمزه شدن دیپ چیز قارچ رستورانی
چرا دیپ قارچ و پنیری که درست کردم سفت شده است؟
دیپ قارچ بعد از سرد شدن خودش را می گیرد و سفت می گردد. در نتیجه بسیار مهم است که روی حرارت به غلظت بسیار بالایی نرسد و بافت روانی داشته باشد. چون بعد از سرد شدن کاملا سفت می گردد و بافت استاندارد خود را از دست می دهد.
چه کار کنیم که دیپ قارچ بافت شل و روانی نداشته باشد؟
بعد از پخت دیپ، آن را بالافاصله مصرف نکنید. دیپ را حداقل به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و پنیر آن کمی سفت گردد.
چه کار کنیم که قارچ ها در دیپ سیاه نشوند؟
برای جلوگیری از سیاه و تیره شدن قارچ ها در زمان سرخ کردن، شعله زیر آن را بالا ببرید تا آب نیندازند یا اگر آب انداختند بلافاصله آبشان کشیده گردد. بعلاوه اگر اندازهی آبلیمو روی قارچ های در حال تفت خوردن بریزید سیاه نمی شوند.
منبع: افق کوروش