پیش غذا با پنیر کبابی: وعده غذایی سرشار از پروتئین
به گزارش مجله عکسها، پیش غذا با پنیر کبابی، یک وعده سرشار از پروتئین است. این پیش غذا به خصوص برای شما که چندان با طعم گوشت و مرغ اخت نیستید می تواند پیشنهاد خوبی باشد. همینطور اگر ورزشکار هستید و خوردن وعده های غذایی پروتئینی یکی از بایدهای رژیم غذایی شما است، تهیه این پیش غذا با پنیر کبابی را پیشنهاد می کنیم. این پیش غذا با مرغ، پوره سیب زمینی، سیر، برگ ریحان و گوجه فرنگی به طور عمده تهیه می گردد.
علاوه بر دریافت مقادیر کافی از پروتئین، سایر مواد مغذی مورد احتیاج روزانه را تا حدی می توانید با خوردن این غذای مقوی دریافت کنید. یکی از دغدغه های افرادی که از رژیم پروتئینی استفاده می نمایند، یافتن ایده های تازه برای غذاهای پروتئینی است. بنابراین، اگر اهل رژیم غذایی ورزشی هستید، دستور تهیه امروز را از دست ندهید. در ادامه، با طرز تهیه پیش غذای پروتئینی با پنیر کبابی و مرغ همراه ما باشید.
مواد اولیه لازم برای تهیه پیش غذا با پنیر کبابی
- پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 250 گرم
- سینه مرغ (بدون استخوان) یک عدد
- نمک به اندازه لازم
- دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به اندازه لازم
- سیر (ریز خردشده) یک حبه
- برگ ریحان (ریز خردشده) یک قاشق سوپ خوری
- اوریگانو (مرزنگوش) نصف قاشق چای خوری
- خردل یک قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک دو قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون دو قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی خشک (برش خورده) 20 گرم
- پوره سیب زمینی (برای سرو) به اندازه لازم
- برگ ریحان (برای سرو) به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه پیش غذا با پنیر کبابی
مرحله اول
برای آغاز مراحل تهیه پیش غذای پروتئینی، ضروری است تا ابتدا فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا فر گرم و آماده پخت می گردد، به سراغ مراحل بعدی بروید.
مرحله دوم
سینه مرغ را به صورت طولی از وسط به دو نیم برش بزنید. مرغ را طوری برش بزنید تا دو طرف آن از هم جدا نگردد. سپس، برای طعم دار کردن آن ها به اندازه لازم از نمک و فلفل بهره ببرید.
مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه پیش غذا با پنیر کبابی، سیر، برگ ریحان، اوریگانو، سس خردل، سرکه، روغن زیتون را با اندازهی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را با برس مخصوص آشپزی روی سینه مرغ بمالید. اجازه دهید سینه مرغ به مدت 10 دقیقه در این مخلوط بماند تا به خوبی مزه دار گردد. بقیه سس که اضافه مانده است را روی گوجه فرنگی ها بریزید تا به خورد آن ها برود.
مرحله چهارم
برش های گوجه فرنگی و پنیر کبابی را وسط سینه های مرغ بچینید و در سینی فر قرار دهید. پس از آن، سینی را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا مرغ ها به خوبی بپزند.
مرحله پنجم
بعد از گذشت مدت معین، سینه های مرغ را از فر خارج نموده و در ظرف مورد نظرتان بچینید. این پیش غذا با پنیر کبابی به همراه پوره سیب زمینی و برگ ریحان طعم بهتری می دهد. ضمن این که ظاهر پیش غذا را مجذوب کننده تر می نماید. غذای پروتئینی شما آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله