طرز تهیه ذرت گریل شده به روش رستوران های مکزیک

خوراکی ها دو دسته اند. دسته اول آن هایی هستند که جذاب و خوشمزه اند، اما هدف اصلی نیستند و در کنار تماشای فیلم یا هر سرگرمی دیگری استفاده می شوند، اما دسته دوم خوراکی هایی هستند که خودشان هدف هستند. این خوراکی ها به قدری خوشمزه هستند که در زمان خوردن آن ها فقط و فقط باید تمرکز کرد و از طعم تک تک ترکیبات و قسمت های آن ها لذت برد. ذرت گریل شده یکی از این خوراکی هاست.

طرز تهیه ذرت گریل شده به روش رستوران های مکزیک

در ادامه می خواهیم روش تهیه ذرت گریل شده به سبک رستوران های مکزیک را به شما آموزش دهیم. این ذرت های خوشمزه را می توانید به صورت میان وعده یا پیش غذا میل کنید. خوشبختانه برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه کمیاب ندارید و می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. علاوه بر این به زمان زیادی هم برای تهیه آن نیاز نخواهید داشت.

  • مواد اولیه برای تهیه ذرت گریل شده مکزیکی

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

پودر چیلی یک قاشق چای خوری

فلفل نصف قاشق چای خوری

ذرت (بلال) هشت عدد متوسط

کره یک چهارم فنجان

پنیر پارمسان خرید آنلاین نصف فنجان

لیمو ترش یک عدد

  • طرز تهیه ذرت گریل شده مکزیکی

مرحله اول

پیش از هر چیز کباب ساز زغالی یا گازی خود را روشن کنید و حرارت متوسطی در آن ایجاد کنید.

مرحله دوم

میله های کباب ساز را با روغن پوشش دهید. سپس پودر چیلی و فلفل را باهم مخلوط کنید. ذرت ها را در حدود 10 دقیقه روی حرارت کبابی کنید.

مرحله سوم

زمانی که ذرت ها کبابی شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و به کره آب شده آغشته کنید. سپس می توانید پودر ادویه و پنیر را روی ذرت های گریل شده بریزید.

مرحله چهارم

درنهایت وقت آن است که لیموترش را روی ذرت های گریل شده بریزید. حالا ذرت کبابی به سبک رستوران های مکزیک آماده است.

  • با ذرت پیش غذاهای دیگری مثل سالاد کینوا و ذرت مکزیکی، سوپ ذرت و ذرت مکزیکی هم می توانید درست کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 22 آبان 1398 شناسه مطلب: 510

به "طرز تهیه ذرت گریل شده به روش رستوران های مکزیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ذرت گریل شده به روش رستوران های مکزیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید