ترفند های نگهداری سبزی خوردن برای مدت طولانی
به گزارش مجله عکسها، برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و سخت است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و سخت است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
ابتدا برای آغاز باید بدانیم که سبزی های سبزی خوردن معمولا شامل چه سبزی هایی میگردد. تره، شاهی، ترپچه، ریحان، نعنا، پیازچه، ترخون و جعفری سبزی هایی خامی هستند که ما آن ها را به عنوان سبزی خوردن در کنار غذاهایمان میل میکنیم.
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و سخت است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
سبزی خوردن های خوش مزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره بسیاری از خانواده های ایرانی است، هر کدام ویژگی های تغذیه ای و درمانی خاص دارد و مصرف آن ها بسیار مفید است. در این بخش از راز های خانه داری نمناک کوشش کردیم تا ترفند هایی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید سبزی خوردن را در مدت طولانی تری نگهداری کنید.
ابتدا برای آغاز باید بدانیم که سبزی های سبزی خوردن معمولا شامل چه سبزی هایی میگردد. تره، شاهی، ترپچه، ریحان، نعنا، پیازچه، ترخون و جعفری سبزی هایی خامی هستند که ما آن ها را به عنوان سبزی خوردن در کنار غذاهایمان میل میکنیم.
سبزی ها را همواره بعد از تهیه سریع پاک کنید. تا برگ های زرد و پلاسیده بین سبزی های باعث نگردد بقیه سبزی ها زود خراب شوند.
بعد از اینکه سبزی ها را پاک کردید آن ها را با آب سرد خوب بشویید و ضدعفونی کنید.
برای ضد عفونی کردن سبزی ها بهتر است از مواد طبیعی مانند سرکه و یا نمک بهره ببرید تا سبزی ها زمان بیشتری تازه بمانند.
مایع ظرف شویی و یا هر ضد عفونی کننده دیگر طول عمر سبزی ها را کاهش می دهد.
برای تمیز کردن و گل زدایی سبزی ها مدت 10 الی 15 دقیقه کافیست، چون اگر زمان بیشتری در آب بمانند تغییر رنگ میدهند و زودتر پلاسیده میشوند.
سبزی ها شسته شده را در آبکش قرار دهید و حدود یک ساعتی صبر کنید تا آب آن برود.
سپس سبزی های شسته شده را بر روی یک پارچه نخی پخش کنید و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت روی پارچه بمانند. هر نیم ساعت سبزی ها را بالا پایین کنید تا آبشان کاملاً گرفته گردد. چون اگر سبزی کمی هم آب داشته باشد سریع پلاسیده می گردد.
استفاده از دستمال های آشپزخانه و کیسه پلاستیک برای تازه نگه داشتن سبزیجات:
در این روش که یکی از معمول ترین روش ها برای نگهداری سبزی هاست، باید سبزی ها را روی کاغذ قرار داد و بعد کاغذ را دور آن ها پیچاند. چون کاغذ رطوبت اضافه سبزی را جذب میکند و از لزج شدن آن جلوگیری می نماید.
سپس برای اینکه مانع گردش هوای اضافه در میان سبزی ها شوید آن ها را در کیسه فریزر قرار دهید و در کشوی پایین یخچال بگذارید. با این روش مدت زمان پلاسیدگی سبزی ها کند تر گردد و سبزی ها به مدت 5 الی 7 روز در یخچال سالم می مانند.
در این روش نگهداری یک ظرف پلاستیکی مناسب انتخاب کنید و داخل آن را با دستمال کاغذی بپوشانید. سپس سبزی ها را داخل آن قرار داده و با یک لایه از کاغذ بپوشانید. در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا سبزی ها به مدت یک هفته سالم بمانند. اگر طی این مدت بعضی برگ های سبزی پلاسیده شد آن ها را جدا کنید تا به بقیه سبزی ها آسیب نرسد.
در بخش های قبلی راز های خانه داری در نمناک هم گفتیم که سبزی های شسته شده را، در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و طوری ببندید که کمی هوا در آن جمع شده باشد. سپس کیسه از بالا پیچانده و گره بزنید. در این روش هم سبزی ها 7 روزی در یخچال سالم میمانند.
در این روش سبزی ها را پاک کنید و بدون اینکه بشویید داخل نایلون نگهداری کنید. به این شکل که ته نایلون یک یا دو عدد دستمال کاغذی قرار دهید و بعد سبزی ها را داخل آن بریزید و سر نایلون را گره بزنید و در یخچال قرار دهید. قرار دادن دستمال کاغذی و یا دستمال نخی نازک باعث میگردد رطوبت سبزی گرفته گردد و سبزی پلاسیده نگردد.
سپس به اندازه احتیاج هر روزتان سبزی را بشویید و بهره ببرید. با این کار تقریبا سبزی شما یک هفته ای تازه میماند.
منبع: فرادید