بال سوخاری، یک خوشمزه دوست داشتنی

به گزارش مجله عکسها، بال سوخاری یکی از غذاهای فست فودی به شمار می رود. شما با این دستور پخت می توانید یک بال سوخاری مثل همانی که در رستوران ها می خورید، در خانه درست کنید.

بال سوخاری، یک خوشمزه دوست داشتنی

بال سوخاری یکی از انواع روش های پخت بال است که هواداران زیادی هم دارد. بال ها را همواره می توانید در کنار غذا ها و کباب های خود سرو کنید. بال سوخاری یک وعده غذایی کامل هم به شمار می رود. بال سوخاری به علت اینکه یک لایه آرد و ادویه روی آن واقع شده است و داخل روغن داغ سرخ می گردد بسیار لذیذ و ترد است و شما می توانید به دلخواه آن را در فر نیز تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه بال سوخاری را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بال سوخاری

  • بال 1 کیلوگرم
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • سویا سس 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به اندازه لازم

طرز تهیه بال سوخاری

مرحله اول

ابتدا بال ها را بشویید و خشک کنید. داخل یک کاسه بریزید و به آن روغن زیتون و سویا سس و خردل و سس قرمز و ادویه ها و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بال ها را بهتر است چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

مرحله دوم

در ادامه آرد را به همراه ادویه ها و کمی نمک خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. داخل یک کاسه آب و یخ بریزید. بال های مزه دارشده را از یخچال خارج کنید و ابتدا آن را داخل آرد و سپس داخل یخ بزنید و مجدد داخل آرد بزنید و خوب با دست فشار دهید تا حالت کریسپی به خود بگیرد.

مرحله سوم

در ادامه داخل یک شیرجوش روغن بریزید تا کاملا داغ گردد و بعد به صورت چندتایی بال ها را داخل روغن داغ قرار دهید و خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. دقت کنید شعله باید میانه باشد تا بال ها خوب مغزپخت شوند.

مرحله چهارم

برای اینکه بال سوخاری شما رژیمی تر باشد می توانید آن را داخل فر نیز تهیه کنید. بال ها را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد و در همین حین باید چندین بار آن ها را زیر و رو کنید تا بال ها بپزد و ترد شوند.

برای تماشا دستورهای غذایی با مرغ به مطلب خوراک مرغ و سیب زمینی مجلسی مراجعه کنید.

نکات کلیدی در تهیه بال سوخاری

  • در خاتمه بال ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید و بعد با سس دلخواه سرو کنید.
  • می توانید برای مزه دار کردن بال ها از ادویه های دلخواه خود بهره ببرید.
  • افزودن سس خردل و کچاب باعث نرم تر شدن بال ها می شوند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، شش انداز زنجانی، مقوی و خوشمزه و مقرون به صرفه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 تیر 1401 بروزرسانی: 22 تیر 1401 گردآورنده: 3napix.ir شناسه مطلب: 2190

به "بال سوخاری، یک خوشمزه دوست داشتنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بال سوخاری، یک خوشمزه دوست داشتنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید