غرامت 3، 4 میلیون دلاری مانع حضور سرمربی شیلی به جای کی&zwnjروش
به گزارش مجله عکسها، به گزارش خبرنگاران، پس از جدایی کارلوس کی روش از تیم ملی فوتبال کلمبیا به دلیل نتایج ضعیف در شروع مسابقات مقدماتی جام جهانی قطر 2022، رینالدو روئدا سرمربی شیلی همچنان به عنوان اولین گزینه برای تصدی نیمکت تیم ملی کلمبیا است.

با این حال، ورود مربی فعلی شیلی به دلیل یک مسئله مالی با چالش روبرو شده است. طبق ادعای سایت آس شیلی بند فسخ قرارداد رینالدو با فدراسیون این کشور بسیار بالا است. اگر فدراسیون شیلی تصمیم به اخراج رینالدو بگیرد، مبلغ پرداختی 2.2 میلیون دلار است. اما اگر این مربی خودش استعفا بدهد، باید همان مقدار را پرداخت کند.
البته 2.2 میلیون دلار تنها مبلغ پرداختی نخواهد بود، زیرا این رقم برای بقیه مربیان روئدا (برناردو ردین، کارلوس ادواردو ولاسکو و گیلبرتو رومان) 1.2 میلیون دلار افزایش می یابد. به عبارت دیگر، کل خسارت 3.4 میلیون دلار است. مبلغی که تیم ملی کلمبیا حاضر به پرداخت آن نیست، اما مذاکره را نیز منتفی نمی کند.
منبع: خبرگزاری مهر