طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مجلسی
به گزارش مجله عکسها، در این مقاله با طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی به روشی ساده برای پذیرایی در کنار غذاهای سنتی قابل سرو کردن است. در مجله اینترنتی خبرنگاران با طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی آشنا شوید و در منزل درست کنید.

گوجه فرنگی مینیاتوری | 1 کیلو |
فلفل سبز | 3 عدد |
سرکه سفید و نمک | به میزان لازم |
1- ابتدا گوجه ها را بشورید و سپس در صافی بگذارید تا آب آن خارج گردد.
2- گوجه های خشک شده را در ظروف شیشه ای بریزید و فلفل سبزها را لا به لای آن ها قرار بدهید.
3- در این مرحله، نمک و سرکه را داخل ظروف بریزید؛ به طوریکه سرکه تمام مواد را بپوشاند.
4- سپس درب ظروف را سفت ببندید و آن ها را در جای خنک و ترجیحا خارج منزل نگهداری کنید.
نکات مهم در مورد تهیه ترشی گوجه فرنگی:
- از گوجه فرنگی های سفت و قرمز بهره ببرید.
- بعد از شستن گوجه فرنگی ها، بگذارید آب آن کاملا گرفته گردد. در غیر این صورت، ممکن است ترشی کپک بزند.
- می توانید به جای گوجه های گیلاسی و مینیاتوری از گوجه های معمولی بهره ببرید و آن ها را رنده یا خرد کنید.
- برای تهیه این ترشی لازم نیست از سرکه صد در صد خالص بهره ببرید و بهتر است آن را با میزانی آب و نمک مخلوط کنید تا گوجه ها له نشوند.
- از ظروف شیشه ای درب دار برای تهیه این ترشی بهره ببرید. پیشنهاد می گردد قبل از استفاده، آن ها را استریل و خشک کنید.
انتشار: 12 دی 1400
بروزرسانی: 12 دی 1400
گردآورنده: 3napix.ir
شناسه مطلب: 2013
به "طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مجلسی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مجلسی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید