درخواست مجدد یا اعتراض؟ پس از ریجکت ویزای کانادا چه باید کرد؟
به گزارش مجله عکسها، متاسفانه بسیاری از متقاضیان ویزای کانادا، علی رغم داشتن شرایط و مدارک مناسب، با ریجکت درخواست ویزای کانادای خود روبرو می شوند. شاید شما نیز تجربه ای مشابه داشته اید و در چنین شرایطی، طبیعی است کمی مضطرب و نگران باشید. اما بهترین تصمیم در این شرایط چیست؟
از سفر با سفر کانادا لذت ببرید. سفری فراموش نشدنی به تورنتو و آبشار نیاگارا که حسابی حال شما را دگرگون خواهد کرد.
اگرچه رد شدن درخواست ویزای کانادا چندان خوشایند نیست، اما از قلم نیاندازید که درخواست مجدد ویزای کانادا، بعد از دنایل یا عدم پذیرش آن همواره در دسترس است و شما می توانید بلافاصله بعد از ریجکت شدن، از این گزینه بهره ببرید. همچنین علاوه بر درخواست مجدد، شما قادر خواهید بود تا به ریجکت ویزای کانادا اعتراض کنید. اما باید آنالیز کنید که از بین دو گزینه نوشتن نامه اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا و یا درخواست مجدد ویزای کانادا، کدام یک را انتخاب کنید.
درخواست مجدد (reapply) یا اعتراض (appeal)؟
اولین گام در یافتن پاسخ به این سوال این است که بفهمید دقیقا به چه خاطر درخواست شما رفیوز شده است؟ اگر بلافاصله بعد از رد شدن ویزای کانادا، دوباره درخواست جدید اخذ ویزای کانادا را ارسال نموده، در صورتی که همان مدارکی که در نوبت قبل با وجود آن ها ریجکت شده اید را ارائه دهید، قطعا دوباره ریجکت خواهید شد. پس قبل از هر اقدامی باید بدانید که افسر سفارت، دقیقا به چه خاطر درخواست شما را رفیوز نموده است؟ آیا به بازگشت شما به ایران در تاریخ مقرر، اطمینان نداشته؛ یا اینکه اشتباهی در فرآیند درخواست شما اتفاق افتاده است (به طور مثال فراموش نموده باشید تا مدارک و یا اطلاعات تمکن اقتصادی را در پفراینده خود قرار دهید).
دوباره درخواست ویزای کانادا را ارائه دهید
اگر بعد از ارائه درخواست و یا ریجکت ویزای کاندا متوجه شدید که خطایی از جانب خودتان اتفاق افتاده است، کافی است بیخیال اعتراض شده و با ارائه مدارک و اطلاعات بهتر، مجددا درخواست اخذ ویزای کانادای خود را ثبت کنید. برای مثال ممکن است شما سهوا اطلاعات غلطی را در فرم درخواست ویزای خود وارد نموده و یا فراموش نموده باشید که در هنگام آپلود مدارک ویزا، یکی از مدارک شغلی خود را بارگذاری کنید. در این صورت کافیست درخواست جدید را با برطرف نواقص قبلی آماده نموده و به سفارت کانادا ارائه دهید. البته در درخواست جدید باید شرح دهید که چرا خیلی زود اقدام به ثبت درخواست مجدد ویزا نموده و چه اطلاعات جدیدی را در این درخواست ارائه نموده اید و چرا ارائه این اطلاعات را در اخذ ویزای کانادا موثر می دانید.
نامه اعتراض به ریجکت ویزای کانادا را آماده کنید
اگر احساس می کنید که در فرایند درخواست ویزای توریستی کانادا اشتباهی مرتکب نشده و نقصی در پفراینده شما وجود نداشته و احتمالا افسر سفارت دچار یک خطای انسانی در آنالیز پفراینده ویزای شما شده است، می توانید اعتراض کتبی خود را به دادگاه فدرال کانادا تسلیم کنید. اما باید بدانید که این پروسه، سخت، پرهزینه و زمان بر بوده و اگر بخواهید نتیجه بهتری بگیرید، بهتر است به وسیله یک وکیل مهاجرت اقدام کنید تا شانس بیشتری داشته باشید.
بالاخره کدام راه انتخاب کنم؟
معمولا پیشنهاد ما در ویزالند به مسافرین این است که بیخیال اعتراض شده و مجددا درخواست ویزای کانادای خود را ارائه دهند. زیرا نسبت به فرآیند اعتراض به ریجکت ویزای کانادا، ارزان تر و ساده تر بوده و زودتر به نتیجه خواهد رسید. ضمناً استرس کمتری هم خواهد داشت.
آیا شانسی برای پذیرش درخواست مجدد دارم؟
وقتی بلافاصله بعد از ریجکتی، برای درخواست جدید ویزای کانادا اقدام می کنید، درخواست شما به عنوان یک درخواست جدید آنالیز خواهد شد، اما باید بدانید که دلیل ریفیوزی قبلی شما در فایل درخواست جدیدتان ثبت خواهد شد. اینکه شانس شما در پذرفته شدن این درخواست چقدر باشد به شرایط شما بستگی دارد، شرایط شما مخصوص خود شما بوده و برای قضاوت در این مورد، باید همه جوانب درخواست شما آنالیز گردد.
فاکتورهای مهم در آنالیز پفراینده درخواست ویزا:
افسر سفارت کانادا، به منظور تصمیم گیری برای پذیرش و یا رد درخواست ویزا، موارد بسیاری را آنالیز می نماید که مهم ترین آن ها هدف از سفر، مدت زمان برنامه ریزی شده برای اقامت، سابقه سفرهای قبلی، تمکن اقتصادی و وابستگی های شغلی، اقتصادی و عاطفی می باشند و در آنالیز هر یک از آن ها، افسر سفارت تنها به دنبال یافتن این دو موضوع است که:
·مقصود اصلی شما از سفر به کانادا چیست؟
·آیا بعد از انتها مدت قانونی اقامت در کانادا، حتما به کشور خود بازمی شد؟
چند وقت بعد از ریجکتی ویزای کانادا میتوانم درخواست مجدد دهم؟
اینکه چه مدت بعد از ریجکت ویزای کانادا، می توانید برای درخواست مجدد ویزای کانادا اقدام کنید به شرایط شما و علت ریفیوز شدن درخواست شما بستگی دارد. به طور مثال اگر شما تمکن اقتصادی کافی برای پوشش مخارج خود را در طول سفر نداشته و به این علت درخواست شما رفیوز شده، بهتر است صبر نموده و در این مدت پس انداز و تمکن اقتصادی خود را افزایش دهید.
ممکن است شما وابستگی های شغلی و خانوادگی خوبی در کشور داشته، اما در درخواست قبلی به همه آنها اشاره ننموده باشید و به دلیل عدم اطمینان از بازگشت، درخواست شما ریفیوز شده است. در این صورت شما می توانید پس از مدت کوتاهی و با ارائه شواهد و مدارک بیشتر و بهتر، افسر سفارت را قانع کنید تا با درخواست مجدد شما موافقت کند.
اگر هم بدون دعوتنامه برای ویزای کانادا اقدام نموده و به خاطر نداشتن سابقه سفر به حوزه شینگن، با ریجکت ویزای کانادا روبرو شده اید، راهی جز اخذ ویزای شینگن و سفر به اروپا، قبل از ارائه درخواست مجدد ویزای کانادا ندارید.
اگر درخواست ویزای کانادا شما به دلیل مسائل پزشکی و یا جنایی رد شده است، دیگر ارائه اطلاعات جدید به تنهایی کافی نبوده و شما باید به دنبال راهی برای برطرف این موارد پیدا کنید، مثلا اگر سفارت کانادا، به خاطر ابتلا به یک بیماری خاص، از اعطای ویزای کانادا به شما امتناع نموده است، بهتر است ابتدا بیماری خود را درمان نموده، مدارک پزشکی لازم را تهیه نموده و بعد از آن برای درخواست مجدد اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.
دست نگه دارید! قبل از هر اقدامی مشورت کنید.
در این مطلب سعی کردیم تا به صورت موردی در خصوص واکنش به ریجکت ویزای کانادا شرحاتی را ارائه دهیم، اما اینکه شما چه عکس العملی نسبت به ریجکت ویزای خود داشته باشید، به شرایط پفراینده شما بستگی دارد. شرایط شما و دلایل ریجکت پفراینده شما منحصر به خودتان بوده و نباید مورد خود را با شخصی دیگر مقایسه کنید. توصیه ما در ویزالند این است که بلافاصله بعد از روبرو شدن با ریجکت ویزای کانادا، با متخصصین این زمینه مشورت کنید. این افراد به واسطه سال ها تجربه ای که در امور اخذ ویزا دارند، دلایل ریجکت ویزا و شرایط حال حاضر شما را آنالیز نموده و با توجه به وسع شما در بهبود شرایط، به شما یاری خواهند کرد تا بهترین تصمیم را برای واکنش به ریجکت ویزای کانادا بگیرید.
منبع: همگردی