جوآنا اسمیت: ایده رفع مشکل غیبت دانش آموزان با کمک هوش مصنوعی
به گزارش مجله عکسها، غیبت دانش آموزان و عقب ماندن از کلاس و درس، مسئله ای است که محدود به یک کشور و منطقه نیست. در ایالات متحده، سالانه به طور میانگین بیش از 8 میلیون دانش آموز به طور مکرر غیبت می کنند.
پس از کرونا، این رقم به 36 میلیون نفر رسید. این مشکل می تواند به عدم یادگیری، انصراف از تحصیل و نابرابری اجتماعی منجر شود. تا اینکه یک معلم سابق ریاضی تصمیم گرفت برای این مشکل چاره ای بیندیشد.
نامش جوآنا اسمیت است. 30 ساله و اهل بوستون. اخیرا نامش در لیست کارآفرینان برتر زیر 30سال مجله فوربس منتشر شده. او یک پلت فرم آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی به نام AllHere (به معنای همه حاضرند)، طراحی کرده است.
او در این باره می گوید: این ایده زمانی استارت خورد که معلم ریاضی بودم و با یک مشکل روبرو بودم؛ مشکل غیبت مزمن. دانش آموزان حدود 10 درصد روز های مدرسه را از دست می دادند و روش های حمایت از آن ها، مثل نامه، تماس تلفنی، آموزش در خانه و مربی، همه بسیار گران بودند.
آنجا بود که ایده AllHere به ذهنش رسید. این پلت فرم که گفت وگومحور و مبتنی بر چت بات ها و پیام رسانی دو طرفه است، حضور، تداوم و امکان ادامه تحصیل را برای دانش آموزان هزاران مدرسه در ایالات متحده، افزایش می دهد.
لازم به ذکر است که حاضر بودن، عامل اصلی موفقیت دانش آموزان است. او می گوید: هر خانواده و دانش آموزی تا زمان پایان دبیرستان، با چالش های خاص خودش روبرو است. وظیفه ما این است که با استفاده از تکنولوژی و همکمک جمعیت دانش آموزان، چالش ها و موانع تک تک افراد را بشناسیم و هر کس را متناسب با نیازش، حمایت کنیم.
امید دارم که تاثیرگذاری این پلت فرم، کماکان افزایش یابد تا همه دانش آموزان، فرصت برابر برای تحصیل داشته باشند، در هر روز و هر زمانی. با شیوع کرونا و تعطیلی شهر ها در سال 2020، بسکمک از مدارس نیز تعطیل شدند.
حالا پس از گذشت حدود 2 سال، مدارس در برخی کشور ها به مرور بازگشایی می شوند. جوآنا می گوید: تمام تلاش ما این است که به مدارس کمک کنیم دانش آموزان را روی روال بیندازند و هر چه سریع تر بازگشایی شوند و سیستم ها طوری اصلاح شوند که هرگونه نابرابری پنهان، رفع شود.
ما هزاران مشاور مجازی 24 ساعته داریم که دانش آموزان و خانواده ها را در تمام مراحل آموزش، راهنمایی می کنند، از ثبت نام تا فارغ-التحصیلی. با کمک این پلت فرم، شرایط آموزش عمومی در دوران پساکرونا، منصفانه تر و برگشت پذیرتر خواهد بود.
هدف آن ها این است که پاسخ سیستم های آموزشی به پاندمی، بازگشت به شرایط نرمال نباشد، چون در شرایط نرمال پیش از کرونا، دانش آموزان آسیب پذیر از حمایت های لازم محروم بودند.
مشکل غیبت دانش آموزان در دوران معلمی جوآنا آن قدر بغرنج بود که او نمی توانست تدریس موثری داشته باشد. او استارت آپ خود را با یک بودجه ناچیز راه انداخت، اما حالا بیش از 15 کارمند دارد و سرمایه اش در جولای 2021، به بیش از 1/ 12 میلیون دلار رسید.
پلت فرم AllHere نه تنها غیبت دانش آموزان و مسائل و علل را ردیابی می کند، بلکه بر اساس تجزیه و تحلیل و تشخیص، راه حل هایی به مدارس پیشنهاد می کند.
تشخیص این مشکل، گام اول است. گام بعدی و مهم تر، شناسایی ریشه ها و رفع آن هاست. این کمک می کند مدارس از روش های ناکارآمدی مثل ارسال نامه و تماس با دانش آموز غایب، دست بردارند، چون این روش ها تفاوتی ایجاد نکرده اند.
جوآنا پیش از تاسیس AllHere، مدیر بخش مشارکت خانواده مدارس زنجیره ای Excel Academy بود. در آنجا، او به معلمان کمک می کرد با افزایش مشارکت خانواده ها، عملکرد دانش آموزان را بهبود دهند.
او علاوه بر تدریس و مدیریت این واحد، مدت ها در زمینه توسعه بچه ها، حضور در مدرسه و تحقیقات شخصی سازی شده آموزشی فعالیت کرده بود و از مدارسی در بوستون، ماساچوست، میامی و فلوریدا حمایت می کرد. او در این مشاغل، استراتژی های نوآورانه ای برای موفقیت بچه ها طراحی می کرد و در پی ایجاد محیطی بود تا با توانمندسازی و مشارکت معلمان، انگیزه یادگیری در دانش آموزان را افزایش دهد.
او دانش آموخته دانشگاه هاروارد است و والدینش از باهاما به ایالات متحده مهاجرت کرده اند. نام او در مقالات و اخبار متعددی آمده است و همین باعث شد در ژوئن امسال، شرکتش 8 میلیون دلار سرمایه از شرکت اسپرو ونچرز جذب کند.
جوآنا می گوید: تصور کنید تک تک دانش آموزان در کلاس، به مشاور با کیفیت دسترسی داشته باشند. این سرمایه کمک می کند گستره دانش چت بات های خود را افزایش دهیم.
این مطالبه مدارس ماست که در تلاشند پس از گذراندن چالش یک سال تحصیل آنلاین، دوباره مشارکت دانش آموزان را برانگیزند. سال گذشته و چالش های ناشی از کرونا، بحران عدم حضور دانش آموزان را دوچندان کرد.
همین موجب شد استقبال مدارس از AllHere بیش از 700 درصد افزایش یابد. حالا حدود 8 هزار مدرسه در 34 استان از این پلت فرم استفاده می کنند.
اندرو پارکر از شرکت سرمایه گذاری اسپرو ونچرز می گوید: AllHere مثال خوبی است که ثابت می کند پاندمی باعث افزایش و تسریع نوآوری در صنعت آموزش شده است. جوآنا و تیمش این پتانسیل را دارند که کانال اصلی ارتباطی میان مدارس و خانواده ها در تمام طول روز باشند.
مدارس از این پلت فرم علاوه بر تشویق دانش آموزان به حضور در کلاس، برای ارائه اطلاعات مهم نیز استفاده می-کنند، از جمله رفع مسائل IT و اطلاعات تازه مربوط به بهداشت و درمان و اعلام تعطیلی مدارس.
عملکرد این پلت فرم تا به امروز، مثبت بوده. تحقیقات رندوم نشان می دهد که غیبت ها تا 17 درصد و مقدار ردی ها تا 38 درصد کاهش یافته و نرخ حفظ دانش آموزان نیز افزایش داشته است.
جوآنا در راستا زندگی اش، چالش-هایی هم داشته. او از یکی از سختی هایش در کودکی می گوید: من از کودکی لکنت زبان داشتم. از همان زمان یاد گرفتم که متفاوت بودن آدم ها ربطی به ظرفیت یادگیری شان ندارد.
یاد گرفتم سرسخت باشم، عجله نکنم و به خاطر متفاوت بودنم معذرت نخواهم و در نهایت، آموختم که از دل چیزی که از نظر دیگران، شکست یا نارسایی است، اعتماد به نفس و قدرت به دست آورم. شاید همین حس اعتماد به نفس است که کمک می کند هر کجا و در مقابل هر کسی، خودم باشم و این بزرگ ترین درسی است که گرفته ام.
منابع: Nasdaq, Amazon
منبع: فرارو