خبرنگاران توقیف 700 میلیون تومان کالای قاچاق در کوهدشت
به گزارش مجله عکسها، خرم آباد - خبرنگاران - فرمانده انتظامی لرستان گفت: 700 میلیون تومان لوازم خانگی، کیت قند خون و لباس قاچاق در شهرستان کوهدشت توقیف شد.

به گزارش خبرنگاران ، سردار حاجی محمد مهدیان نسب با اعلام این مطلب اضافه کرد: ماموران انتظامی شهرستان کوهدشت در اجرای طرح تشدید اقدامات انتظامی و برخورد قاطع با قاچاقچیان، حین کنترل خودروهای عبوری در سه راهی زانوگه یک دستگاه کامیون را متوقف کردند.
وی گفت: ماموران پس از هماهنگی قضائی در بازرسی از کامیون توقیفی هشت دستگاه ماشین لباسشویی، پنج دستگاه کولرگازی و یخچال دوقلو، 999 بسته کیت قند خون و 900 ثوب لباس قاچاق کشف و 2 نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی لرستان گفت: کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را 700 میلیون تومان برآورد کردند و متهمان به مراجع ذی صلاح معرفی شدند.
سردار مهدیان نسب تاکید نمود: یکی از اولویت های اصلی پلیس؛ مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا است و با توجه به تاثیر منفی این پدیده بر اقتصاد کشور، مجموعه انتظامی استان با برنامه ریزی دقیق و کوشش شبانه روزی، با هرگونه قاچاق کالا، مبارزه خواهد نمود.
هفت ماهه سال جاری 120 میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در لرستان کشف و 55 باند منهدم شده است.
منبع: ایرنا